JPG

Inkt kopen bij JPG: de juiste keuze

Inkt patroon leverancier JPG is al sinds 1976 actief in de postorderverkoop van inktpatronen, toner en andere bureaubenodigdheden. De focus van het bedrijf ligt voornamdelijk op professionele klanten.

 

Een inkt leverancier met ijzersterke garanties

 1. Levering:
  Vandaag besteld, morgen bij u thuis
 2. Eenvouding betalen:
  Verschillende betaalmethodes naar keuze en betalen in alle zekerheid met het beveiligde betaalsysteem! U kunt betalen per creditcard, per overschrijving of per cheque.
 3. Waarborg op alle producten:
  Alle artikelen op jpg.be werden met de grootste zorg voor u gekozen. JPG geeft u op alle producten minimaal 2 jaar garantie om u tegen eventuele fabricagefouten te beschermen. Onze artikelen zijn gehomologeerd en conform de meest strikte Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.
 4. Tevreden of geld terug:
  Tot 30 dagen na levering kunt u uw product omruilen indien u niet tevreden bent
 5. "Volledige dekking" verzekerd:
  Na één telefoontje neemt JPG, tot de definitieve ingebruikneming, gratis alle niet gewenste of beschadigde producten bij u terug, en vervangen zij het onmiddellijk. De organisatie en alle transport- en wisselkosten zijn ten laste van JPG.
 6. De dienst-na-verkoop:
  Ongeacht uw vraag, staan de specialisten van JPG steeds ter uw beschikking.

Online Shoppen onder het waakzame oog van het BDMV

Dat JPG een bedrijf is dat verkoop ter harte neemt, blijkt onder andere uit zijn aansluiting bij het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV). Hierdoor krijgt u als klant de garantie dat wanneer u JPG als inkt leverancier uitkiest, dit bedrijf zich er toe verplicht dat alle overheidsbepalingen en plichten voor de bescherming van persoonlijke gegevens worden nageleefd.

Het bedrijf JPG is een filiaal van Staple's, de grootste retailer en postorderbedrijf van kantoorartikelen ter wereld. JPG is aanwezig in de meeste Europese landen, wat de continue groei van dit bedrijf aantoont.